Actualitat

Malauradament les retallades ens han deixat sense PFI aquest curs

 

Aquest desembre passat ens van denegar el concert del PFI que teníem aprovat i en marxa. Així i tot, no hem volgut deixar penjats els alumnes. Què hem fet?

Davant d'aquesta mala notícia, com a escola, per a no deixar penjats als alumnes que estaven amb nosaltres, hem decidit tirar endavant un curs privat per tal d'ajudar aquests joves i als qui s'hi vulguin afegir a preparar les Proves d'Accés a GM.

Aquest curs està obert a qualsevol noi o noia sense l'ESO que compleixi 17 anys durant el 2016. L'hem volgut anomenar CURS DON BOSCO.

CURS-DON-BOSCO-copia-1024x535

En ser un curs completament privat, qualsevol noi o noia que compleixi el requeriment de complir 17 anys el 2016 (i que no tingui l'ESO, és clar) s'hi pot inscriure sense necessitat de tenir la Garantia Juvenil.

Per què "Curs Don Bosco"?

Fa gairebé 200 anys, Sant Joan Bosco va ocupar-se dels joves en situació d'exclusió social (diríem avui) de la ciutat de Torino. Joves que per diferents circumstàncies (orfes, explotats, delinqüents…) no podien accedir a una educació bàsica o entrar com a aprenents en cap ofici.

Sense pretensions, sentint-nos hereus d'aquesta sensibilitat que tenia Sant Joan Bosco per la joventut i aprofitant que aquest mes en celebrem l'onomàstica, hem volgut anomenar el curs així: "Curs Don Bosco". Perquè, si bé no hem pogut oferir el PFI que volíem, esperem que almenys puguem donar un cop de mà als joves que sense tenir l'ESO volen seguir els seu camí formatiu en el sistema reglat fent una FP.