Actualitat

BOTIGA SOLIDÀRIA ParaLa ParaLiSí en marxa!

Des d'avui fins divendres, en les hores de pati dels alumnes de totes les etapes i horaris, tindreu oberta una BOTIGA SOLIDÀRIA amb productes elaborats per persones assistides a la Fundació Iris. Pots posar el teu granet de sorra per a la seva plena inserció en la societat. No et quedis parat, ParaLa ParaLiSí!

Durant tota aquesta setmana, a les hores de pati dels alumnes de totes les etapes, tant al matí com a la tarda, estarà oberta la BOTIGA SOLIDÀRIA. Es tracta de l'acció central de la Campanya de Nadal d'enguany.

Els alumnes del cicle formatiu de Grau Mitjà d'Activitats Comercials s'han ocupat de tot. Com a aportació a la campanya i com a complement de la seva formació en aparadorisme, aquests alumnes van anar a la Fundació Iris a buscar el gènere, han preparat la presentació dels productes a la botiga i, a més, estaran tots aquests dies atenent els compradors, embolicant els productes, fent reserves, despatxant, tot. CAL FELICITAR-LOS.

P1140331-retoc-Custom

P1140371-retoc-Custom-1024x682

P1140363-retoc-Custom-1024x682

Pels qui no conegueu la Fundació Iris, es tracta d'una entitat privada sense ànim de lucre amb una ja llarga trajectòria en l'atenció de persones amb diversitat funcional de tipus intel·lectual a Sant Vicenç dels Horts. Els objectius de la Fundació són: promoure, fomentar i desenvolupar l’assistència, l’educació, l’ensenyament, la formació professional, l’oci, les activitats esportives, la integració social i laboral, l’atenció residencial i l’assistència sanitària i, en general, tot allò que suposi un benefici o ajuda per a les persones que pateixen algun tipus de discapacitat intel.lectual. 

DSCN1657-retoc-Custom-1024x687