Actualitat

ESO – Masterclass de cajón amb Juan Carlos Requena

Els alumnes de projecte de 3r d'ESO han estat elaborant artesanalment durant aquest trimestre instruments de percussió. Quina sorpresa quan dijous un dels artesans de percussió de prestigi internacional els va venir a fer una masterclass!

Juan Carlos Requena, un dels pocs artesans de percussió del nostre país que treballa a nivell internacional es va deixar caure dijous 10 de desembre a la nostra escola per compartir una masterclass amb els alumnes del projecte de 3r d'ESO.

Durant aquest primer trimestre aquests alumnes han estat elaborant instruments de percussió, és a dir, fent també d'artesans. Un cop acabats els instruments ha arribat l'hora de fer-los sonar. La passió i l'alegria que Juan Carlos transmet ha permès fer sortir de dins dels alumnes l'artista que porten dins. Aquí teniu imatges de l'inici de la masterclass:

P1140303-retoc-Custom-1024x636

P1140306-1024x682

P1140302-1024x682