Què són les intel·ligències múltiples? Com ens poden ajudar a acompanyar els nostres fills i filles o alumnes en el seu procés d'aprenentatge?

L’expressió “intel·ligències múltiples”, basat en la teoria de Howard Gardner, afirma que cada persona té més o menys desenvolupades unes capacitats que altres per donar resposta al seu entorn. Uns destaquen a nivell lògic o lingüístic, altres tenen una oïda especial o una bona capacitat d’expressar-se artísticament, altres tenen facilitat de moviment o d’orientar-se en el medi natural… I tots aporten a la resta una diversitat molt enriquidora. 

El coneixement en profunditat d’aquests elements ens ajuda a apropar-nos als diferents perfils d’alumnes i fer una proposta atractiva i motivadora que a la vegada atengui les diferents capacitats. I no només les capacitats tal i com s'entenen tradicionalment en l'àmbit escolar.

És per això que a la nostra escola part de l'equip docent s'està formant en intel·ligències múltiples a fi d'obrir línies pedagògiques innovadores des d'aquesta perspectiva múltiple.

Us convidem a totes les famílies a participar en una sessió formativa amb Montse Serra, docent, psicòloga i experta en Intel·ligències múltiples i que ens acompanya en aquesta aventura.

Us hi esperem!


Data: 17 de maig de 2017 a les 19h

Es podrà aparcar al pàrquing de l'escola

 


Montserrat Serra

@Montseserrabdn

Mestra a l'escola Sant Andreu de Badalona, psicòloga i terapeuta. Experta en intel·ligències múltiples, neurociència, innovació educativa i coaching.