No has pensat mai que seria genial poder disposar d'alguns espais de l'escola per quedar per fer deures, per preparar un treball en grup, per llegir o per estudiar? L'AMPA de Salesians Sant Vicenç dels Horts sí, i ha engegat el PUNT DE TROBADA,  un espai coordinat per voluntaris que obrirà cada dimarts de 17h a 19h de la tarda. T'interessa?

AMPA

L'antiga biblioteca de l'escola és un dels espais més amplis, accessibles i ben acondicionats del centre, però malauradament està molt desaprofitat. Des de l'AMPA, s'ha emprès un projecte que preté donar vida a aquest espai obrint-lo en horari extraescolar per als alumnes d'ESO, FP o Batxillerat.

És un espai que disposa de taules pel treball individual i treball en grup, endolls per als ordinadors, llibres de consulta, WI-FI i, molt important, la presència d'una persona voluntària que coordinarà l’espai.

El dimarts 21 de març de 2017 és el dia de la inauguració i hi pot anar qualsevol alumne de l’escola. A partir del següent dimarts, les/els alumnes menors d'edat que facin servir el PUNT DE TROBADA hauran de portar una autorització signada pels pares o tutors legals (descarrega-la aquí).

L'AMPA té previst que el projecte duri fins a finals de juny. Al final d’aquest període valoraran com ha estat el seu funcionament i la seva continuïtat pel curs vinent. 

Si teniu suggeriments o dubtes, siguis alumne o pare o mare, contacteu amb l'AMPA:

Treu suc a l'escola! Vine a compartir al PUNT DE TROBADA!